2010. október 21., csütörtök

Hawaii pulykamell

Hozzávalók:
- 4 vékony szeletre vágott pulykamell
- 4 szelet gépsonka
- 4 ananászkarika
- vékony szeletekre vágott sajt

Elkészítés: A vékony szeletekre vágott pulykamellet enyhén megsózzuk, esetleg borsozzuk. Mindkét oldalát nagy lángon hirtelen elősütjük. Ezután tepsibe tesszük, minden szeletre teszünk egy gépsonkát, egy vagy két ananászt (attól függően, hogy mekkorák a hússzeletek) és a tetejére a sajtot úgy, hogy teljesen befedje a húst. Meg lehet tűzni fogvájóval vagy hústűvel, hogy ne essen szét sütés közben. Addig sütjük, hogy a sajt ráolvadjon a húsra és kicsit megpiruljon. Sült krumplival vagy rizzsel tálalhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése