Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 30 dkg margarin
- 14 dkg porcukor
- 1 csomag vanilin cukor
- 3 tojás sárgája
- 1 citrom reszelt héja
Elkészítés: A lisztet a cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal elkeverjük. Margarinnal összemorzsoljuk, hozzáadjuk a tojássárgáját és összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük és állni hagyjuk fél órát. Ezután a tésztát kinyújtjuk. Kicsi és nagy formákat vágunk ki belőle. (Ha nincs nyúl formánk, akkor kartonlapból is kivághatjuk a formákat.) Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket és megsütjük. A nagy formákat lekenjük baracklekvárral, és ráragasztjuk a kicsiket. Porcukorral meghintjük.
2010. október 21., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése