2010. október 21., csütörtök

Töltött paradicsom

Hozzávalók:

- 6 db nagyobb, kemény paradicsom
- 5-6 főtt tojás
- 1 pici fej vagy egy fél vöröshagyma
- 5-6 evőkanál majonéz
- só, bors
- csipetnyi kakukkfű
- 1 teáskanál tárkony
- 3 evőkanál mustár
- 3 evőkanál tejföl
- fél citrom leve

Elkészítés: A tojásokat főzzünk meg keményre, majd hűtsük le jól, és tisztítsuk meg a héjától. Vágjuk apró darabokra, majd tegyük egy tálba. Adjunk hozzá a hagymát, majonézt, a tejfölt és a mustárt. Fűszerezzük tárkonnyal, citromlével, kakukkfűvel, ízlés szerint sóval, borssal majd óvatosan keverjük össze. A paradicsomok tetejét vágjuk le késsel, a belső részét egy kiskanál segítségével vájjuk ki. Töltsük bele a krémet, majd helyezzük rá vissza a levágott tetejét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése