Hozzávalók:
fél kg csirkecomb és -szárny
1 l gyömbér ízű üdítő
0,5 l félszáraz vörösbor
só
bors
pirospaprika
majoranna
grill fűszerkeverék
A húst megmosom, sózom, borsozom, tepsibe rakom. Megszórom egy kis majorannával, és bőven szórok rá grillfűszert, majd felöntöm az egészet egy kis borral és gyömbérrel úgy, hogy kb. félig lepje el a húsokat. Letakarom fóliával és kis lángon sütni kezdem. Ha már puha a hús, leszedem a fóliát és tovább sütöm. Közben pótolom az elpárolgott bort és gyömbért, ha kell, szórok még rá paprikát és grillfűszert. Sült burgonyával vagy héjában főtt burgonyával tálalom.
2009. november 9., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése