Hozzávalók:
- túró
- tejföl
- vanilin cukor
- citrom
- baracklekvár
- darált dió
- tej
- cukor
- tojás
Elkészítés: Hagyományos palacsintatésztát készítünk. Elkészítjük a túrótölteléket. A tejfölt a túróval összekeverjük. Hozzáöntjük a vaníliás cukorral összekevert citromhéjat. Ezután a diótölteléket is elkészítjük. A darált diót a tejjel, cukorral, citromhéjjal felforraljuk. Ha besűrűsödött, levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni. Palacsinta töltése: palacsintatésztára túró, arra tészta, arra baracklekvár, arra tészta, arra diótöltelék. Ezt 4 szer megismételjük. Tetejére felvert cukros tojásfehérjét kenünk. Sütőbe tesszük és addig sütjük, amíg a teteje meg nem barnul picit.
2010. október 21., csütörtök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése